Időpontfoglalás

Kedves menyasszony!

Kérj időpontot ruhapróbára elérhetőségeink valamelyikén!
Hozd magaddal anyukád, anyósod, barátnőid... vagy bárkit, akinek szeretnéd kikérni a véleményét.
Nem kötelező, de ajánlott magaddal hoznod a ruhapróbára egy alkalmi magassarkút, illetve egy pánt nélküli melltartót is.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Időpont

 

 

Szeretettel várunk minden kedves menyasszonyt és kíséretét La Novia esküvői ruhaszalonunkban, Debrecen városában. Hosszú évek óta tartó munkánk során megannyi tapasztalatra tettünk szert a ruhák kiválasztása, varrása és díszítése, valamint a stílustanácsadás területén, mely egy életre elkísér minket és segít minden helyzet megoldásában. Az esküvői ruhákkal való elfoglaltságot nem feladatunknak, hanem hivatásunknak tartjuk, melyet minden vendégünk érezhet találkozásaink alkalmával. Esküvői ruha szalonunk Debrecen közismert részén nyitva áll az érdeklődők előtt minden hétköznap és időt, valamint energiát nem sajnálva igyekszünk mindenki számára segíteni a ruhák kiválasztását illetően. Tisztában vagyunk vele, hogy nincs könnyű dolga egy menyasszonynak sem esküvője megszervezése ideje alatt, éppen ezért szeretnénk minden lehetséges módon segítséget nyújtani számukra. A mi esküvői ruhaszalonunk Debrecen könnyedén megközelíthető részén található, ezzel is leegyszerűsítjük az arák dolgát, hiszen hosszadalmas keresés nélkül vagyunk fellelhetőek.

Hitvallásunk szerint minden esküvői ruha különleges és csodaszép a maga nemében, a választás csakis azon múlik, hogy milyen a menyasszony ízlése és egyéni kívánsága. Nálunk, a La Novia-nál, Debrecenben az esküvői ruhák igen színes választéka fellelhető, hiszen minden lehetséges fazon megtalálható szalonunkban. Tehát a menyasszony szíve vágya bármilyen esküvői ruha is lehet, debreceni esküvői ruha szalonunkban biztos megleli azt. Ha pedig még nincsen elképzelése a megfelelő darab adottságairól, inkább „a meglátni és megszeretni” elv híve, akkor is a segítségére lehetünk, hiszen a méltán világhírű tervezők alkotta esküvői ruhák nem csak Európa nagyvárosaiban, hanem nálunk, Debrecen városában is elérhetőek. Legközkedveltebb modell az esküvői ruhák közül a Spanyolországból érkező, Pronovias vállalat San Patick kollekciója, melynek részét képezi csupa elegáns, egyedi tervezésű és számtalan díszítési megoldással rendelkező menyasszonyi ruha.

Luxuskörnyezetben, szakavatott kollégákkal és csodaszép esküvői ruhák társaságában várjuk a „Nagy Napra” készülő menyasszonyokat és büszke anyákat, valamint lelkes barátnőiket is. Választhatnak gyöngyökkel, flitterekkel, csipkével és strasszokkal ékesített ruhadarabokat, melyek lehetnek enyhén vagy épp gazdagon díszítettek, minden csakis a menyasszony adottságain, ízlésén és elképzelésein múlik. Nálunk bármilyen álom valóra válhat!